Spray nazal, 30 ml

MDL145.00

Produsul acţionează la nivelul căilor respiratorii superioare și este destinat igienei nazale zilnice. Are efecte antibacteriene, antifungice, antiseptice, cicatrizante și calmante. Curăță, hidratează și protejează mucoasa nazală pentru a o menține în condiții bune. Uşurează respiraţia, desfundă nasul şi sinusurile, are efect calmant asupra mucoasei nazale. Stimulează imunitatea nazală. 

Ingrediente: Apă deionizată (Deionized Water), sare de mare (Sea Salt), uleiuri esențiale de: cedru (Cedrus atlantica oil), eucalipt (Eucalyptus globulus oil), lavandă (Lavandula angustifolia oil), niaouli (Melaleuca viridiflora oil), tea tree (Melaleuca alternifolia oil)

Mod de utilizare: adulţi și copii cu vârsta peste 12 ani, femei însărcinate sau care alăptează: 1 – 4 pufuri în fiecare nară de 3 ori pe zi; copii cu vârsta între 6 şi 12 ani: 1 – 2 pufuri în fiecare nară de 3 ori pe zi; copii cu vârsta între 3 şi 6 ani: 1 puf în fiecare nară de 3 ori pe zi. Poate fi utilizată și de persoanele cu sinuzită, rinită acută şi cronică de cauză inflamatorie sau alergică, astm bronşic, tuse, uscaciunea mucoasei nazale.

Precauții la utilizare: Nu se utilizează la copiii cu vârsta sub 3 ani. Nu se aplică pe răni deschise sau în zona ochilor. Produsul nu se folosește în caz de alergie la unul dintre ingredientele din compoziție.

Recomandări
A se agita înainte de utilizare!
A se feri de lumină și de umiditate!
A se păstra la temperaturi între 10-25°C!
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!
Produs testat dermatologic!
100% Natural