Ulei esențial de Arbore-de-tămâie, 5 ml

MDL590.00

Știai că uleiul esențial de tămâie calmează mintea, elimină stările obsesive, aduce pacea interioară și este de un real folos în caz de litiază biliară (pietre la fiere)?

Uleiul esențial de Arbore-de-tămâie ajută la:

  • păstrarea sănătății și a confortului articulațiilor;
  • susține sănătatea plămânilor și funcțiile mentale și cardiace;
  • ajută la menținerea colesterolului sanguin la niveluri sănătoase;
  • protejează tractul digestiv, având efect calmant asupra intestinului;
  • susține sănătatea menstruală la femei și pe cea sexuală la bărbați.

Mod de utilizare:

Uz intern:

  • răceli, gripă, viroze respiratorii, bronșită, tuse, astm bronșic: câte o picătură de 3 ori pe zi într-o linguriță cu miere, după mese;
  • dischinezie biliară, litiază biliară, dispepsie gastrică, colici abdominale: câte o picătură de 3 ori pe zi într-o linguriță cu miere, după mese.

 

Uz extern:

  • stări de oboseală, agitație, anxietate, stări de panică, cefalee, migrene: inhalații: 4-5 picături în 500 ml apă fierbinte; băi aromatice: 4-5 picături în cada de baie. Masaj: se masează zona afectată cu 2-3 picături în 10 ml ulei de bază extravirgin;
  • răceli, gripă, viroze respiratorii, bronșită, tuse, astm bronșic: inhalații: 4-5 picături în 500 ml apă fierbinte, băi aromatice: 4-5 picături în cada de baie;
  • acnee, riduri, răni, plăgi închise, vergeturi: masaj: se masează zona afectată cu 2-3 picături în 10 ml ulei de bază extravirgin;
  • reumatism, dureri articulare, dureri musculare: băi aromatice: 4-5 picături la o baie locală sau 15 picături la o baie generală; masaj: se masează zona afectată cu 2-3 picături în ulei de bază extravirgin.

 

Alte utilizări:

copii între 6 și 16 ani – câte o picătură de 3 ori pe zi sau, preferabil, la recomandarea consultantului de specialitate;

copii de peste 16 ani și adulți – câte 3 picături de 3 ori pe zi sau, preferabil, la recomandarea consultantului de specialitate. Fiecare doză se dizolvă în prealabil în puțină miere și se înghite evitând contactul cu dantura.

Uz extern: Masaj - se masează zona afectată cu 5 picături în 10 ml ulei de bază extravirgin. Inhalații - se adaugă 5 – 6 picături într-un vas cu apă clocotită. Procesul de inhalație este bine să dureze 10 minute și constă în respirații ușoare și adânci. După inhalație, timp de 3 ore, se evită eforturile fizice mari și contactul cu aerul rece.
Precauţii la utilizare: Nu se va depăși doza indicată. Este indicat ca persoanele cu pielea sensibilă să testeze în prealabil uleiul prin aplicarea pe o zonă minimă.
Contraindicaţii: Nu se administrează persoanelor alergice la Arbore-de-tămâie. Nu se indică copiilor sub 6 ani.
Reacţii adverse: nu s-au semnalat. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului.
Interacţiuni medicamentoase: nu se cunosc.
UZ INTERN ȘI EXTERN

Ingrediente: Ulei esențial de Arbore-de-tămâie / Boswellia carterii – 100%

100% Natural
Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.
Produsul poate conține particule în suspensie, care nu reprezintă defecte de calitate.
A se agita înainte de utilizare.
A se păstra la temperatura camerei, ferit de lumină.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.
A se consuma de preferinţă înainte de sfârșitul: vezi pe ambalaj.
Produs realizat într-un sistem de management al calității certificat conform SR EN ISO 9001:2015 de către TÜV THÜRINGEN Germania.

Informații suplimentare

Brand

Steaua Divina

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.