Fructe goji uscate, 100 gr.

MDL54.00

Stoc epuizat

Fructe goji uscate

Fructele Goji se consumă proaspete sau uscate, în ceai, dulceață și în amestec cu cereale. Fructele goji sunt unicale, datorită compoziției sale, au proprietăți miraculoase, nu în zadar li se mai spune „Fructul Tinereții”.

Compoziția fructelor: 18 aminoacizi, 21 minerale - zinc, fosfor, calciu, seleniu, germaniu, vitaminele B1, B2, B6, B12, vitamina E, 5 acizi grași, 8 polizaharide și 6 monozaharide.

Fructele de goji au proprietati antioxidante, cardioprotectoare, anti-obezitate, anticancer, anti-inflamatorii, stimulante, antidiabetice, anxiolitice si imunostimulante. Toate acestea se datoreaza faptului ca aceste fructe sunt bogate in vitamina C, seleniu, polifenoli, fibre, printre altele. Atunci cand sunt administrate pacientilor supusi chimioterapiei, fructele de padure confera o protectie semnificativa ficatului, astfel fructele de goji pot avea si o actiune benefica asupra acestui organ. In medicina orientala, se spune ca fructele de goji corecteaza deficitul de energie, insomniile, palpitatiile si chiar anxietatea.

Beneficii pentru vedere - Fructele de goji sunt bogate in antioxidanti, in special carotenoide, cum ar fi zeaxantina. Una dintre functiile cheie ale acesteia este de a proteja retina ochiului prin absorbtia luminii albastre si actionand ca un antioxidant. Consumul crescut de alimente care o contin poate scadea riscul de a dezvolta degenerescenta maculara legata de varsta, principala cauza a pierderii vederii si a orbirii la persoanele de peste 65 de ani.

Sprijina sistemul imunitar - Fructele de goji sunt cunoscute ca avand o polizaharida unica care lucreaza pentru a intari sistemul imunitar. Bogate in zinc, vitamina B1, vitamina B2, vitamina C si aminoacizi, aceste fructe intaresc sistemul imunitar si promoveaza cresterea leucocitelor (celulele albe) din sange, care sunt cele responsabile pentru protejarea si apararea organismului impotriva posibilelor infectii care pot afecta sanatatea acestuia.

Protejarea ochilor- Fructele de goji sunt bogate in carotenoide, in principal zeaxantina si beta-caroten, acesta din urma fiind un precursor al vitaminei A, care ajuta la mentinerea sanatatii ochilor si la prevenirea aparitiei retinopatiilor, degenerarii maculare si cataractei. In plus, ele contin, de asemenea, substante care exercita un efect neuroprotector ocular.

Scaderea colesterolului - Datorita efectelor sale antioxidante, aportului de fibre si continutului de seleniu, consumul de fructe de goji ar putea ajuta la scaderea colesterolului LDL, considerat a fi cel "rau" si la cresterea colesterolului HDL, cel "bun", prevenind astfel aparitia bolilor cardiovasculare, cum ar fi ateroscleroza, infarctul sau accidentul vascular cerebral.

Ajuta la pierderea in greutate - Fructele de goji au putine calorii, insa nu doar din acest motiv sunt incluse adesea in curele de slabire, ci si deoarece ajuta la imbunatatirea digestiei, crescand senzatia de satietate datorita continutului lor de fibre. In plus, au si vitamine din grupul B, care sunt micronutrienti importanti pentru buna functionare a metabolismului si pentru obtinerea energiei. Fructele actioneaza ca un reducator al apetitului si, in acelasi timp, permite ca procesul de ardere al grasimilor din organism sa aiba loc mai repede. In plus, s-a observat ca fructele de goji pot creste nivelul de rezistenta, facand mai usor de efectuat rutina zilnica ce include exercitii fizice.

Adjuvant in reducerea stresului - Deoarece fructele de goji contin vitamina B6, consumul acestora ar putea ajuta la cresterea productiei de serotonina, hormonul bunastarii si fericirii, reducand stresul si anxietatea si imbunatatind starea de spirit, deoarece aceasta vitamina actioneaza ca o enzima in conversia aminoacidului triptofan in serotonina.

Previn imbatranirea prematura a celulelor - Consumul regulat de fructe de goji ajuta la prevenirea imbatranirii premature a pielii, deoarece acestea sunt bogate in vitamina C, un micronutrient care promoveaza formarea de colagen si ajuta la conferirea fermitatii si elasticitatii, evitand formarea ridurilor si a liniilor de expresie. De asemenea, contine beta-caroten, polifenoli si alti antioxidanti care produc un efect protector asupra pielii, impotriva razelor ultraviolete (UV). De asemenea, fructele de goji impiedica formarea petelor pigmentare.Pe langa actiunea sa anti-imbatranire, numarul mare de antioxidanti accelereaza, de asemenea, regenerarea celulara si permite cresterea productiei de colagen. De aceea, acest fruct fost deja inclus in formula unor cosmetice anti-imbatranire, care asigura recuperarea tineretii atat pe pielea fetei, cat si pe cea a gâtului, precum si imbunatatirea elasticitatii pielii.

Eliminarea toxinelor prin proprietatile lor antioxidante - Nu numai ca sunt benefice pentru sanatatea inimii, dar a fost, de asemenea, subliniat faptul ca fructele de goji protejeaza ficatul de boli si sunt un mare ajutor pentru a asigura curatarea si eliminarea toxinelor acumulate. Astfel, este posibil sa se mentina acest organ complet sanatos si sa se previna problemele hepatice, cum ar fi ficatul gras sau ficatul inflamat, printre altele.

Informații suplimentare

Brand

BiaDar

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.