Ulei de magneziu, 100 ml

MDL223.00

Crește nivelul magneziului din organism.

Acțiuni: Aplicarea magneziului cutanat este cea mai eficientă cale de a crește nivelul magneziului din organism!

Are efect relaxant, calmant, conferă pielii aspect catifelat, purifică sângele, reglează nivelul pH-ului din organism, stimulează activitatea creierului și transmiterea impulsurilor nervoase, ajută la funcționarea optimă a sistemului cardiovascular prevenind bolile de inimă.

Uleiul de magneziu mai are rol de dizolvare a colesterolului rău, stimulează circulația sângelui, antistres, intervine în termoreglare, îmbunătățește sănătatea intestinelor, întărește sistemul imunitar, previne îmbătrânirea prematură, redă energia corpului și stimulează refacerea celulelor, are rol de fixare a calciului de oase, împiedică acumularea oxalatului de calciu la nivel renal, antioxidant.

Indicații: stres, oboseală, boli cardivasculare, infecții, hipercolesterolemie, depresie, amețeli, colici intestinale, constipație, osteoporoză, menopauza, menstruații dureroase, răceli, infecții, ateroscleroză.

Ingrediente: magnesium chloride (clorură de magneziu) 50%, aqua (apă).

Mod de utilizare: Se aplică soluția, ca atare, prin pulverizare, direct pe piele, masând ușor până când se absoarbe în piele. La început poate da senzație de furnicături pe piele, ceea ce este normal; după câteva aplicări, senzația dispare. Pentru piele sensibilă se diluează compoziția.

Se aplică 20-30 de pulverizări pe zi. Se poate aplica și pe zonele dureroase cu efect ameliorator. După aplicarea și absorbția completă a uleiului în piele, pielea se poate hidrata cu ulei de cocos. Nu este iritant.

Precauții: pentru testarea sensibilităţii sau a eventualelor alergii la una din componentele produsului, se aplică pe o porţiune mică de piele, înainte de utilizare.

Nu se aplică pe răni deschise!

Nu se aplică în zona ochilor! În caz de contact accidental, clătiți ochii cu ulei vegetal, apa nu este de ajutor în această situație.

A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici!

Produs testat dermatologic!